Om os

Eksperter i sikkerhed af legepladser

Siden 1994 har vi arbejdet med legepladser i det offentlige rum lige fra den lille legeplads i grundejerforeningen, læringsmiljøer på skoler og til byrumsmiljøer for alle aldre. Målet har været at levere gode, kreative og ikke mindst sikre legeredskaber.

Vi har stor erfaring i alle legepladsens faser

  • Design
  •  Produktion
  •  Projektering
  •  Etablering
  •  Sikkerhedsgennemgang og inspektion
  •  Service og vedligehold

Vores organisation

Gennem mere end 26 år har vi arbejdet med offentlige legepladser, altid med fokus på sjov leg og sikkerhed. Vi har i dag dygtige medarbejdere indenfor 3 områder HICDROP 

  • udstyr til test af legepladser Samm-Sall Legepladser 
  • Design, produktion, projektering Legepladsbutikken.dk
  • Webshop med alt til legepladsen.

Om HIC Drop

HIC Drop fokuserer på salg og oplæring af udstyr til test af offentlige tilgængelige legepladser. Udstyret bruges til at teste sikkerhedsniveauet på legepladser sådan at de lever op til EU lovgivningen. Vores legepladsinspektør udfører også inspektion af legepladser.

Om Samm-Sall Legepladser

Samm-Sall legepladser designer og producerer legepladser i Danmark. Vi projekterer og udfører offentlig tilgængelige legepladser i hele landet. Legeredskaber og udstyr med fokus på sikkerhed.

Om Legepladsbutikken.dk

Legepladsbutikken.dk er en webshop der sælger alt fra løse komponenter til komplette legeredskaber til både offentlige og private legepladser

Hvem er vi?

"Det skal være sjovt på en legeplads, men det må ikke gå ud over sikkerheden"

Siden etableringen af Samm-Sall Legepladser i 1994 har målet været at levere gode, kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug. Vi skaber udendørs arealer i hele Danmark. Samm-Sall’s legeredskaber er i dag opstillet over hele landet i børneinstitutioner, på skoler og SFO´ere, boligforeninger, andelsboligforeninger, campingpladser og grundejerforeninger m.m.

“Alt er, som det skal være”

Vi har løbende udviklet os, så vi i dag kan tilbyde en lang række services omkring legepladser. Som en af de første i Danmark startede vi webshoppen Legepladsbutikken.dk hvor det er muligt at finde reservedele og redskaber til offentlige legepladser. 

I 2019 startede vi projekt gratistræ.dk hvor vi donerer træplanter til skovrejsning og resttræ til institutioner, til gavn for miljøet og børnenes kreative udvikling. Senest har vi specialiseret os i droptest af faldunderlag og begyndt forhandling af udstyr til test af legepladser på HICDROP.dk. 

Vi er en 100% dansk virksomhed med placering i Brande, Midtjylland og opererer i  hele landet. Har du brug for en seriøs partner som er specialist i legepladser, er vi klar til at hjælpe.